Thursday, 31 January 2013

cinta

okay firstly aku nk ckap Assalamualaikum . lama dh x update blog ni kn . semenjak
'TTM' aku dh wt pa tah kt blog dy . tpi xpa aku nk hbaq ja yg aku ni dh ada 
perasaan yg gila-2 kt 'TTM' aku .. munkin ni last update aku kt sni  sbb aku pn
dh xdak idea dh nk tulis kt sini . lgi pn aku dh ada diari yg slalu aku update . hahahahaha .

dear nurul najihah azman . , aku nk jadi kn hg sebagai isteri aku . sudi kah kau ? harapan
aku memang nk kawen awai supaya x terlanjur x buat maksiat lebih byk . walau pn buat masa
sekarang aku masih x brani nk explain kt parents aku . aku akan sentiasa berdoa
agar hg lah jodoh ku untuk selama lama nya . sbb aku rsa ag dh boleh 
sempurna kn hidup aku . hg lain drpada yg lain x sama mcm perempuan lain . walau pn hg pn
taw yg hg ni sweet kn . aku x kesah hg dok puji dri sendri comey dh bnda 2 mmg
kenyataan . aku pn masih belajaq untuk jadi yg lebih baik . hg taw kn xdak manusia sempurna .
ilmu Allah ni xkn habes kn . aku nk hg taw yg aku betoi-2 syg kn hg . yg aku ni betoi-2
cinta kn hg . dan aku selalu rindu kn hg . mmg aku ni ego kn x slalu mengaku tpi hg pn kdang-2 ego jugak .
besa la manusia kn syg . haaa adaa lagi nk bg taw kt hg . aku ni x penah anggap hg
kawan aku . aku selalu anggap hg 2 lebih . hg kn bunga istimewa kn . so hg lena jadi istimewa la untuk aku .
aku nk hubungan kita smpai ke hujung nyawa . mcm dalam cerita tue kn .hahahahaha .







aku taw hg xkan lupa kn kesilapan yg aku dh wt dulu . tpi xpa aku dh berusaha mcm-2 usaha
semoga hg taw yg aku ni sgt sgt sgt syg hg . aku dh wt mcm-2 demi hg mcm-2 untuk hg . aku
x paksa hg untuk ingat aku cuma nk hg taw ja yg aku syg hg sku cinta kn hg . bukan
main-2 tpi ikhlas dari hati aku . xpa biaq Allah ja yg tau . hg pn milik Allah kn . nyawa aku pn
bila-2 masa saja boleh hilang . byk kali aku cakap kt hg xtaw la hg ingat ka dak , aku mencintai mu
kerana agama yg ada pada dirimu , jika kau hilang kn agama nya hilang lah
cinta ku pada mu . aku nk cinta kita ni smpai ke jinjing pelamin dan smpai syurga terus . 
aku akan usaha kn nya , . aku xkan tinggai kn hg la .. aku ni 
milik hg . be mine syg . ?




b serius dengan hubungan kita ni . b minta maaf sangat-2 kalau
b ada wt salah dengan syg . b slalu wt syg sedih kn . hati
syg selalu terluka kn . b minta maaf ea syg .  <3



b harap sangat syg boleh share masalah syg dgn b .